Saturday, January 24, 2009

Ketika kau sedang menyukai seseorang secara senyap senyap

bukan salah siapa siapa.

hanya salah orang yang terlebih teruja nak tahu tentang orang yang diminati.

ok.

saya baru terkena tadi.sedih. dan bengang. malu juga. semuanya.

cerita dia begini.
saya pergi pusing pusing baca blog orang ramai. tidak ada perasaan untuk baca post yang panjang. saya cari post yang paling ringkas. ok.

lihat?
saya hanya cari blog yang ada entri ringkas. bukan cari blog cinta.

tidak sengaja. entah jodoh entah apa. saya terasa nak baca entri yang bertajuk...

Medicine for your "love"...


p/s: hanya kalau kamu rasa macam nak berkongsi kesedihan dengan saya. dan meningkatkan keyakinan kamu jodoh itu rencana Tuhan semata dan tidak ada cara untuk mengira sejauh mana orang yang kita minati merupakan jodoh kita, sila lah klik sini

--- jap. setelah berfikir dua tiga kali. saya rasa mahu beritahu awal awal. tidak perlu lah susah payah mahu cuba tekan link di atas. saya tidak ingin malukan sesiapa. baik. ws---


8 comments:

H2 said...

haha.benda ni benda lama la bhai. kena-kena kan orang. best jugak kalau kenakan orang, tapi, kalau terkena tak bestnya.

nik uqbah said...

benda lame eh?

haha. tak sangka aku pun leh kena.

lagi tak best, sebab kena waktu tau maruah itu apa...

siryes bengang tahap ape ntah...

eeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...haha

Anonymous said...

haha..
xsgka..
bdk2 zaman skrg la..
neway..just playing for fun k..
xd kena mengena dgn y hidop atau pon y telah mati..
n dont take siyes

nik uqbah said...

terasa macam sudah tau siapa anonymous itu.

jangan merasa gundah.

betul ni. saya sendiri telah cuba pada diri sendiri setelah terkena.

'dia' tak kirim apa apa pada saya...

percayalah.

saya tidak akan tahu kalau kamu tulis dengan jujur macam saya tulis awal awal dahulu.

nazrin said...

uqbah..

uqbah budak baik,kan..?

huhu..

cian dia dah terkena..

btoi la tu benda lama..

nak tau sbb apa ana kata tu benda lama..?

sebab ana pun pernah kena and kebengangan yang teramat sangat masa tu..

huhu..

you know what i mean.. hampeh!

nik uqbah said...

hahahampeh.

ya, dat's the best word.

memang ah. eh nak try lagi skali tak? kali ni, terus email kan ke beata_neo9@yahoo.com... tidak perlu via web tu.haha...

ana cme nak tahu lagi 2orang... yang sorang tu masih n****** kann?

Anonymous said...

slm
agk mlu gler..terkena..
main2 je k..jgn amek pusing
snyap2 je

nik uqbah said...

yah... silent scream. heheh.

ok