Saturday, October 31, 2009

mungkin kau pun rasa. aku agak.

'tokey, sebab ape ada orang nak screen laptop besar?' aku tanya, 'well, sebab saya macam tak minat laptop besar besar ni.'

'oh' dia jawab 'lu mau tau ka?'

'boleh jugak.' balas aku

'ini screen ma, bila lu tengok movie, gerenti boleh ketawa macam ni; ha ha ha' tokey itu berjenaka

'oh, nak satu.' aku layan, ' bungkus'

'wa, lu siliyes ka?'

'tokey rase?' aku tanya, 'kalau part yang gelak tadi boleh?'

-ish. aku dah mula rindu classmate aku mase first sem. sedap pulak bantai gelak dengan diorang. senang cakap; ceria =) 

7 comments:

.o r k e d. said...

hahha.sngal

a.t.O.k.c.o.0.L said...

kenapa aku payah nk paham jenaka kau?

Saidina Ali said...

aku kire classmate jugk ke?
haha

faareast said...

xpe nik.. aku paham lawak ko.. huhu... bli laptop ke? ke aku yg salah paham cerite ni?

nik uqbah said...

haha. thanks guys:)

Jannah-Pipah said...

aku pun, rindu group kita dulu. hurh.

nik uqbah said...

haha.itulah.mungkin patut ajak sir ismail buat jamuan reunion. minta dia masakkan mee singapore lagi :)